• Home
  • BIG geregistreerde bedrijfsartsen

BIG geregistreerde bedrijfsartsen

Arbocertificaat geldig tot 15 september 2018Anders Verzuimmanagement werkt met BIG geregistreerde bedrijfsartsen met bezoeklocaties door heel Nederland. Bij het inplannen van een consult kijken we altijd naar de postcode van uw medewerker en proberen dan de dichtstbijzijnde bezoeklocatie in te plannen. Bekijk hier een overzicht (in pdf) van de landelijke bezoeklocaties van de bedrijfsartsen. Wij hebben een maatwerkcontract met een bedrijfsartsengroep. De bedrijfsartsengroep heeft een Arbocertificaat deel 1. Dat houdt in dat zij zijn gecertificeerd voor het verrichten van de wettelijke taken conform de Arbowet externe Arbodiensten. Hierdoor kan Anders Verzuimmanagement uw Arbodienst vervangen. 

Van preventieve keuring tot gespecialiseerde medische doorverwijzingen

De professionele bedrijfsartsen die aangesloten zijn bij Anders Verzuimmanagement, zijn inzetbaar van preventieve keuring tot gespecialiseerde medische doorverwijzingen. Zij helpen u graag. Alle bedrijfsartsen waar wij mee samenwerken zijn BIG geregistreerd.

 Wij zijn o.a. door de volgende verzekeraars geaccepteerd:

- Nationale Nederlanden
- Delta Lloyd
- De Amersfoortse
- Bovemij

Meer weten? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Voor informatie m.b.t. ziekengeldverzekeringen en opzeggingen van deze verzekeringen kunt u altijd contact opnemen met één van de adviseurs van onze partner Ten Raede groep. Telefoon 078-6311366.